Cuéntanos

En Blaumenta estaremos encantados de responder a tus inquietudes, dudas y más. 

¡Contacta con nosotros! 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

WhatsApp Image 2018-10-10 at 19.14.05-2.jpeg

BlauMenta

 

què és BlauMenta?

L’origen de BlauMenta és Nonou: una botiga on fins juliol de 2018 es venia Annie Sloan Chalk Paint, moda infantil i moltes coses maques. El mes de setembre de 2018 Nonou donà pas al projecte BlauMenta.

BlauMenta és Chalk Paint & Home Staging

Què és Chalk Paint?

La Annie Sloan Chalk Paint és una pintura molt especial: no necesita cap tipus de preparació previa, es pot aplicar sobre pràcticament qualsevol superficie, no taca, no fa olor, és ecològica, no és tòxica, es molt fácil d’aplicar i té una paleta de colors espectacular.  BlauMenta és l’únic punt de venta de les Illes Balears. Si en vols saber fes click a la pipella Annie Sloan de la nostra web

Què és Home Staging?

Home Staging significa literalment “posar en escena una casa”  El Home Staging és marketing inmobiliari.  Consisteix en fer petites modificacions d’una casa que és vol vendre o llogar per fer-la més atractiva per a possibles compradors i llogaters.  El complement ideal del Home Staging és la Chalk Paint.  També tenim clients que volen fer Home Staging simplement per millorar l’aspecte de les seves vivendes, això ho anomenam “Relooking”.

On és BlauMenta?

La nostra ubicació és a Lafiore: Ctra de Valldemossa Km 11 (entre la Universitat de les Illes Balears i Valldemossa) Telèfon 917 611 800. En aquest nou emplaçament a més dels productes Annie Sloan també farem el tallers oficials d’Annie Sloan, vos tendrem puntualment informats de les noves dates.

Vos esperam a Lafiore i a les nostres xarxes socials :)

 
 
WhatsApp Image 2018-10-10 at 19.14.05.jpeg